När man skaffar hund, tar man ett stort ansvar, du ska uppfostra hunden till en stabil hund som kan vistas i dagens samhälle, men även har du ansvaret att plocka upp efter din hund! för mig är de självklart att man plockar upp efter sin hund, om den inte skiter mitt i skogen där inga går, men vid stigar, vid vägar, mot stan, på stan ja där de vistas människor där plockar man upp!
och många gör det (Y) men finns även dem som inte bör ha hund pga dem inte plockar upp...
o ja ja tycker inte man ska ha hund om man inte plockar upp, för hur najs e de att gå i hund skit? eller har ett barn som leker i en snöhög o oj där hade en hund skitit o en hund ägare tog inte sitt ansvar utan gick vidare! 

Men sen kommer vi till RÖKARE och SNUSARE, kom kastar sina prillor och fimpar ÖVERALLT!
bussar, buss hållplatser, stan, ja överallt hittar man fimpar o även prillor....
hur fräscht är det? inte det minsta!!! o många släcker inte ens sin fimp utan den glöder fortfarande o de gör att den som trampar på den kan bränna sig!

Varför är de okej för dem att kasta de överallt men vi hund ägare ska plocka upp o kasta bajset i en soptunna? Jag tycker dem borde ta lika stort ansvar att KASTA sitt i soptunnor som finns här o där, o finns de ingen där du står, nä men släck fimpen o lägg tillbaka den i kartongen igen! samma med prillan, på snus dosan finns de även ett fack du kan lägga gamla prillor i! ist för att kasta dem överallt.

Nu vet ja att de e bara hundfolk som tänker på hundar, alla andra bryr sig inte, men tänk på ALLA djur som råkar få i sig de där, hur bra är det..? inte det minsta! 
blir trött på att gå på ett tåg/buss, kolla där olle lägger sig om de finns något sånt, eller om vi står o väntar på bussen, nu har han aldrig försökt att äta, men jag tänker inte ge han chansen heller!Leave a Reply.